ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent4 voordelen van vergaderen op verplaatsing | 4T4
Meet 4T4

25/09/2022 | BLOG

4 voordelen van vergaderen op verplaatsing

4 voordelen van vergaderen op verplaatsing

Is vergaderen op verplaatsing een goed idee?
Zeker! Je ontdekt de voordelen in deze blog.

Boost voor de creativiteit

Er werden al talloze wetenschappelijke onderzoeken over gevoerd die telkens tot hetzelfde besluit komen: externe locaties zorgen ervoor dat je creatieve geest getriggerd wordt.

Op locatie is het makkelijker om tot nieuwe ideeën te komen en een frisse kijk op de zaken te hebben. Hoezo? Je zet je dagelijkse gewoontes even opzij, zo kan je moeiteloos ‘out of the box’ denken.

Focus on the job

Wanneer je vergadert op een externe locatie is het makkelijker om de focus erbij te houden. Het is vanzelfsprekend om de GSM even op stil te zetten. Je wordt niet zomaar gestoord door collega’s die ‘even kort iets willen vragen’ en ook de laptops blijven dicht. Zo zit je tijdens een meeting niet nog snel wat mailtjes tussendoor te behandelen en focus je op wat er écht toe doet: samen met je team tot nieuwe inzichten komen, inspireren en creëren.

Verhoging van de productiviteit

Een vergaderzaal huur je voor een bepaalde tijd, vrij door jullie te kiezen. Ook dit heeft zijn voordelen. Iedereen doet moeite om fysiek samen te komen. Dit zorgt ervoor dat de verwachting geschept wordt om effectief jullie doel te bereiken na de vergadering. No more: ‘plannen dan we morgen een vervolgmeeting in om de conclusies van vandaag te bespreken?’

Alles wordt voor jullie geregeld

Werkt dat groot scherm daar wel? Kunnen we onze PC daarop aansluiten? Zijn er genoeg zitplaatsen? Vragen die dagelijks gesteld worden wanneer je binnenshuis vergadert. Beslis je om op een externe locatie te vergaderen? Dan wordt écht alles voor jou geregeld.

De elektronica staat klaar, de tafels staan geschikt, het eten wordt tot in de puntjes voorzien. Verder staat er ook iemand ter beschikking om jullie te helpen bij al jullie vragen over de accommodatie. Zorgeloos vergaderen, dat betekent: volle focus op het werk en jouw team!

Ook je vergadering plannen bij Meet 4T4?
Share article
Privacy policy
made by